Oldalak

2016. május 10., kedd

Gyönyör-trilógia

Végre híreket kaptunk a Gyönyör-trilógia záró kötetéről!
Már alig várom, hogy megismerhessem, Kendrát, mint Úrnőt!
Íme a fülszöveg, amit Pergel Zsolt hivatalos oldalán olvasható.

          "A személyes érdekek felülírnak minden szabályt, a múltban köttetett szövetségeket aljas módon felrúgják, és a hátbatámadás is mindennapossá válik a Gyönyör-trilógia záró kötetében.
           Kendra végre „szabadon” gyakorolhatja a frissen felvett úrnői szerepkört, hála a börtön igazgatója által biztosított lehetőségeknek. Fiatal és ártatlan tanítványa azonban rádöbbenti arra, hogy hiába a kőkemény tapasztalat, mennyire esendő lélek még saját maga is. Csak egyvalamire koncentrál: megfelelni az elvárásoknak, hogy mielőbb visszatérhessen a szabad világba, ahol a kisfia és egy új élet kezdete várja. Ám amikor ez végre bekövetkezik, sokkal nagyobb veszélybe kerül, mint eddig bármikor. Már az élete a tét.
          A szinte végtelenül perverz vágyak keltette érzelmi vihar a maximumra fokozódik, a vér kábító gyönyöre uralja a történetet. Mindenféle romantika eltűnik, a Játék nem tűr meg efféle gyengeséget. Csak az élheti túl, aki képes elvonatkoztatni a hamis látszattól és százszázalékosan képes uralni saját magát. Aki nem hajt fejet a vágyai előtt, hanem az eszére hagyatkozva taktikázik a túlélésért, aki hajlandó elkárhozni is, ha kell."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése